Valdres sommersymfoni 2023

Valdres sommersymfoni er Nord-Europas største kurs for unge musikere innen det klassiske musikkfeltet. I 2023 tilbyr Valdres sommersymfoni kurs for strykere, pianister, harpister, klassiske sangere og gitarister. 

Les mer på vår nettside for oversikt over de ulike kurs for de ulike aldersgrupper. Vi har kurs for unge klassiske musikere som ønsker å utvikle seg individuelt og i samspill med andre, samt for deltakere og studenter på svært høyt nivå som ønsker å treffe likesinnede og få inspirerende kammermusikk og mesterklasser. Alle deltakere får individuelt tilpasset undervisning av fremragende nasjonale og internasjonale pedagoger

 

Om Valdres sommersymfoni

Valdres sommersymfoni har siden oppstarten i 1994 blitt Nord-Europas største kurs for klassiske musikktalenter. Hver sommer blir Valdres møteplass for talenter, unge musikere, lærere og artister. Fakultet består av fremragende pedagoger og akkompagnatører fra inn- og utland for å sikre at vi treffer hver enkelt deltaker nivåmessig, fra de yngste barna til studenter med allerede påbegynte karrierer. Valdres sommersymfoni er opptatt av å være en inspirerende, lærerik og hyggelig møteplass for musikere med stor interesse for utvikling og spilleglede. Mange unge musikere kommer tilbake til Valdres hver sommer for å treffe igjen gode venner som brenner for klassisk musikk, lære av hverandre og fordype seg i musikken sammen.

I 2023 foregår kursene i 2 perioder, 23.-28. juni og 28. juni-3. juli, og vi har en bred kursmeny med kurs for både for strykere, pianister, harpister, gitarister og sangere. For strykere har vi flere nye kurs i år; GNIST – for strykere, Sommersymfoniens nordiske strykerakademi og Valdres internasjonale strykerakademi. I tillegg har vi også de kjente kursene Strykerkurs, NBSO Kammerstrykerne og Sommersymfoniens internasjonale strykerakademi.

 

Pris

Kurspriser
Strykerkurs: kr. 6400,- *
GNIST: kr. 6400,- *
GNIST for pianister: kr. 6400,- *
Kammerstrykerne: kr. 6400,- *
Unge harpister: kr. 6400,- *

* Prisen dekker all undervisning og konserter, samt kost og losji på Valdres folkehøgskole (Leira).

—-

Sommersymfoniens nordiske strykerakademi: kr. 3750,- *
Sommersymfoniens internasjonale sommersymfoni: kr. 3750,- *
Valdres internasjonale sommersymfoni: kr. 5900,- **
Sommersymfoniens internasjonale sangakademi: kr. 3750,- *

* Prisen på 3750,- inkluderer fullt undervisningsstipend for deltakere under 18 år, og dekker kost og losji på Valdres folkehøgskole (Leira).

** Prisen på kr. 5900,- inkluderer fullt undervisningsstipend for deltakere over 18 år, og dekker kost og losji i dobbeltrom på hotellet: Scandic Valdres (Fagernes).

 

Kontakt

Mer informasjon og påmeldingsskjema finnes på Valdres sommersymfonis nettside. Her finnes man også informasjon om kurs for lærere.