UNOF Oslo seminar med Eldbjørg Hemsing

Velkommmen til seminar med UNOF Oslo!

Vi inviterer strykere fra Oslos orkestre  i alderen 12 år og oppover til orkesterseminar med Eldbjørg Hemsing.

(OBS: dette var en del av seminaret vi arrangerte i oktober, men ble utsatt på grunn av sykdom)

 

På dette seminaret får du spille i kammerorkester med andre ungdommer fra orkestre over hele byen. Prisen for seminaret er 500 kr. Vi har også friplasser på seminaret. Deltakerne må ha spilt i flere år, og ha et nivå på instrumentet som tilsier at man kan fri seg fra noter og fingersetting og jobbe musikalsk med klang, uttrykk og detaljer i musikken.  Dersom du har lurer på om gruppa passer ditt nivå, ta kontakt med oss.

Kammerorkeste «inn i musikken»
På dette seminaret gjør vi et dypdykk inn i klassisk musikk for kammerorkester ledet av fiolin-stjerne Eldbjørg Hemsing. Vi jobber med detaljer, musikalsk uttrykk og finesser i Vivaldis «Høsten» og Brudemarsj fra Sønderho gjort kjent av Danske Strykekvartett. Seminaret passer for deg som har har god kontroll på instrumentet ditt og ønsker ekstra utfordring. Alle 4 strykeinstrumenter.

Lørdag møtes vi på Majorstuen skole, og søndag tilbringer vi hele dagen i konsertlokalet, Sofienberg Kirke.
Det åpnes for flere innslag fra deltakere og insturktører på konserten, foreslåtte innslag vurderes av arrangøren.

 

  • Seminaret varer fra 12-17 lørdag og 10-15 på søndag med konsert kl 15.
  • Strykere fra orkestre i UNOF Oslo over 12 år kan søke om plass.
  • Du trenger eget instrument inkludert utstyr som notestativ, sordin, blyant o.l.
  • Påmeldingsfrist 15. desember 2021

Om instruktørene.

Eldbjørg Hemsing fra Valdres er en fiolinist som har gjort seg bemerket i både in og utland de siste årene. Hun har vært solist med Royal Philarmonic i England, Shanghai Philharmonic, Radiophilharmonie Hannover… listen er lang. Hun er en allsidig fiolinist og har bakgrunn fra både klassisk og folkemusikk. De siste årene har hun gitt ut plater både sonater av Grieg og samtdismusikk av kinesiske Tan Dun. Vi er så heldige å få Eldbjørg til seminaret vårt takket være UNOFs samarbeid med Dextra Musica som eier G.B. Guadagnini-fiolinen fra 1754 som hun spiller på.

I tillegg får vi med instruktører på de forskjellige instrumentene, blant annet Johanne Hidle (fiolin) og  Kjersti Brander (bratsj)

Påmelding til seminar med UNOF Oslo og Eldbjørg Hemsing

  • DD dot MM dot YYYY
  • Skriv en adresse som sjekkes ofte, viktig informasjon kommer på e-post. Eldre deltakere (14+) kan skrive egen adresse, yngre deltakere må bruke foresattes adresse. Skriv bare en adresse i dette feltet.
  • Skriv bare en e-postadresse
  • Er du vegetarianer eller trenger spesiell diett? Her kan du også skrive om allergier eller andre helserelaterte forhold arrangørene bør vite om.
  • Vi vurderer nivå og gruppeplassering etter hvilke stykker du spiller og hvor lenge du har spilt.