Toppenkurset 2022

Vi ønsker velkommen til Toppenkurset 2022, mellom 3. og 10. juli, i Mosjøen, Nordland!

Hovedkurset varer fra søndag 3. juli til søndag 10. juli. Noen delkurs har annen start og varighet. Vi tar høyde for at vi både kan arrangere kurs med stor internasjonal deltakelse hvis koronapandemien avtar og bare for norske hvis reiserestriksjonene fortsetter. Uansett skal vi arrangere et flott sommerkurs slik vi har gjort i over 20 år.

Temaet for Festspillene Helgeland, som arrangeres i samarbeid med Toppenkurset, er «Bevegelse» i 2022, noe som vil by på spenstige konserter, forestillinger og kunstopplevelser. Deltakerne vil hver dag kunne dykke ned i alt av hva festspillene kan by på. Vi vil lansere programmet for de ulike kursene på Toppenkurset fortløpende.

For juniorene blir det som alltid mye artig musikk musikk på Toppenkurset og deltakerne skal opptre på Barnas Festspill flere ganger i løpet av uka. Det blir også tid til lek og moro og mulighet til å delta på mye annet spennende som skjer under Festspillene.

I 2022 skal vi legge opp til mye kammermusikk med ulike besetninger. Man kan melde seg på med etablerte ensembler og det blir satt sammen grupper på kurset. Det blir også flere spennende workshops i ulike musikkformer. Deltakerne har kommet med mange fine forslag til orkester- og kammermusikk som vi prøver å få til på kurset i 2022.

Følg med på våre nettsider for påmeldingsskjema og mer informasjon om kurset. Søknadsfristen er 1. april, men vi håper at mange melder seg på nå allerede eller tidlig på nyåret. Da blir det lettere for oss å arrangere et kjempeflott kurs. Velkommen til musikalsk høydetrening på Toppen!

Pris

Prisene for kurset er som følger:

  • Deltakeravgift *: kr 4 300,-
  • Deltakeravgift *, søsken fra nr. 2: kr 3 800,-
  • Deltakeravgift reiseleder **: kr 3 600,-
  • Deltakeravgift ved privat innkvartering ***: kr 3 500,-
  • Deltakeravgift ved privat innkvartering ***, søsken fra nr. 2: kr 3 000,-
  • Ekstra natt: kr 400,-

* Overnatting fra 03.07. – 10.07., alle måltider og instruksjon
** Overnatting fra 03.07. – 11.07., og alle måltider
*** Alle måltider og instruksjon

(Full pris for Toppenkurset er over 12 0000 kr, og Toppenkurset støtter deltakerne med resterende beløp.)

Kontakt og påmelding

kontakt@toppenkurset.no

www.toppenkurset.no