Suzuki sommerkurs 2022

Sommerkurset er tilpasset elever i alle aldre fra 1 til 25 år og på alle nivåer som undervises etter Suzukimetodikk, men kurset er åpent for alle elever og lærere som bruker Suzuki-bøkene i undervisning.

Kjernen i Suzuki-kurs er gruppeundervisning, der repertoaret fra Suzuki-bøkene er et grunnleggende utgangspunkt for tekniske ferdigheter. Stykkene spilles utenat og deltagerne deles inn i grupper etter nivå.
Sommerkurset er hyggelig for hele familien, og mange familier vender derfor tilbake år etter år. Foruten at kurset er en musikalsk vitamin-innsprøytning for barna/ungdommene er det også en fin anledning for erfaringsutveksling og å stifte nye vennskap for hele familien.

Alle kursdeltagere under 16 år må være ledsaget av forelder eller annen ansvarlig voksen.

Om Suzuki sommerkurs

Vi har dyktige, erfarne og dedikerte lærere fra inn- og utland og akkompagnatører med lang erfaring! Programmet for kursdagene blir gruppespill, orkester og konserter, folkemusikk og -dans, direksjon samt masterclass og kammermusikk for de eldste. Det vil bli holdt daglige huskonserter, orkesterkonsert og avslutningskonserter. Vi har kveldssamlinger med blant annet bowling, folkemusikkspill, foredrag, grilling og quiz.

Nytt av året er et utvidet tilbud til de eldste med eget program med ungdomsorkester, kammermusikk, masterclass og folkemusikk.

Norsk Suzukiforbund arrangerer sommerkurs på hotell med fine rom, masse deilig mat, fristende basseng og boblebad, bowling, hyggelige kveldsaktiviteter og -foredrag. Alle koser seg og sitter igjen med gode minner for livet!

Pris

  • Spillende deltakere: fra lørdag til tirsdag kr 4200, fra fredag til tirsdag kr. 4.850
    (inkl.kursavgift, overnatting og full pensjon)
  • Spillende deltager med kun kursavgift og lunsj kr 2750
  • Fra og med tredje spillende/deltakende søsken gis rabatt kr 500.
  • Kursavgift 8 måneder – 4 år deltakende i musikkbarnehage Early Childhood Education kr 1 000
    (barn t.o.m. 4 år får gratis kost/losji)

Kontakt

Kontaktskjema og mer informasjon finnes på www.norsuzuki.no.