Suzuki sommerkurs 2021

I perioden 18. juni – 22. juni 2020 arrangerer Norsk Suzukiforbund sommerkurs på Dr Holms Hotell.   Viderekomne elever har anledning til å begynne allerede fredag kveld den 18. juni, dersom de ønsker det (bok 4 og utover, eller 12 år og eldre). Dette har vært et populært tilbud de siste årene!

Om Suzuki sommerkurs

Vårt sommerkurs er for suzukielever i alle aldre og på alle nivåer, fra de aller yngste til 19 år.  Kurset er også åpent for elever som ikke er suzukielever, men som bruker suzukibøkene. Vi har et undervisningstilbud også til de aller yngste barna, (Suzuki Early Childhood Education). Undervisningen der er preinstrumental eller for barn som helt nylig har fått instrument.

Instruktørene er noen av de beste og mest erfarne suzukilærere fra inn- og utlandet og vi har meget dedikerte og dyktige akkompagnatører. 

Programmet for kursdagene vil bestå av gruppespill, musikkteori, orkester, direksjon og ledelse, folkemusikk og –dans, samt masterclass og kammermusikk for de mer viderekomne elevene. I løpet av kurset blir det også avholdt en orkesterkonsert, noen mindre solokonserter inne på hotellet og en avslutningskonsert i Geilo Kulturkyrkje.  

Sommerkurset er hyggelig og veldig sosialt for hele familien.  Mange familier vender derfor tilbake år etter år.  De siste årene har vi hatt ca. 100 deltagere.  Vi har en kveld med utegrilling, rømmegrøt, felles leker og quiz.  Det blir også tid til bowling, bading, ballspill og mye moro.

De fleste deltagerne bor på rom inne på hotellet, og dette er gode rom. Noen velger å bo andre steder på Geilo.

Pris

  • Spillende deltakere: fredag – tirsdag kr 4850, lørdag – tirsdag kr 4200
    (inkl.kursavgift, overnatting og full pensjon)
  • Spillende deltager med kun kursavgift og lunsj kr 2750
  • Kursavgift 8 måneder – 4 år deltakende i musikkbarnehage Early Childhood Education kr 1 000
    (barn t.o.m. 4 år får gratis kost/losji)
  • Voksen ledsager, full pensjon fre – tirs kr 5 150/ lør – tirs kr 3 900
  • Ikke-deltagende søsken, full pensjon fre-tirs kr 2 750/ lør – tirs kr 2 100

Kursdeltakere som ikke er medlem av Norsk Suzukiforbund må betale adm.avg tilsvarende familiekontingent, kr 300

Fra og med tredje spillende/deltakende søsken gis rabatt NOK 500.

Kontakt

Kontaktskjema og mer informasjon finnes på www.norsuzuki.no.