Sommermusikk på Slottsfjellet 2022

UNOF Vestfold arrangerer for 19. gang sommermusikkskole for unge strykere og blåsere i alderen 6-20 år (begrenset plass på blås). I år er kurset fra mandag 25. til fredag 29. juli, og vi avslutter kurset med konsert i Nøtterøy kirke som er kjent for sin gode akustikk.

Om Sommermusikk på Slottsfjellet

Sommermusikk på Slottsfjellet byr på: orkesterspill etter nivå, MorgenEnsembler med teori og teknikkundervisning i gruppe, workshop med: suzukigrupper, rytmikk, improvisasjon, komposisjon og dirigering. Og ikke å forglemme fellesorkesteret KanonFilharmonien! På ettermiddags- og kveldstid har vi huskonserter, utekonserter, lek, underholdning, ballspill og andre uteaktiviteter. Info om og påmelding til workshop sendes ut ved påmelding.

Kursets tema for 2022 er «Den Nye Verden». Kammerorkesteret og Vivace-orkesteret skal sammen fremføre finalen fra Dvoraks Nye Verden symfoni, nr. 9, i et arrangement av Jon Terje Svendsen, vår eminente dirigent.
Allegro-orkesteret får spille den kjente melodien fra 2. sats i symfonien, og noen på kurset vil også få spille «Baby Shark» som er inspirert av samme symfoni.

Orkestrene

  • Andante: For deg som ikke har spilt så lenge. Lite noter.
  • Allegro: For deg som har spilt en stund og leser noter.
  • Vivace: For deg som har kommet langt på instrumentet.
  • Kammermusikk: Viderekommende ungdommer, 15-20 år. Samme sted, men eget kursopplegg.

Priser

Deltakere: kr 4000,- for kurs inkl kost/losji. 300,- i søskenmoderasjon. Deltakere t.o.m. 10 år må ha en voksen med. Venner kan dele på en voksen.

Depositum kr 500,- per person innbetales til konto: 1644 08 20097 ved bindende påmelding.

Viktig: Merk innbetalingen med ”Sommermusikk [deltakernavn]”.

Familie: Foreldre/søsken er velkommen til å bo sammen med oss. Ta kontakt for priser.

Kontakt og påmelding

Påmelding Sommermusikk på Slottsfjellet 2022

Påmeldingsskjema
  • Antall voksne, antall og fødselsår for barn
  • Det er svært viktig at vi får relevant informasjon om kostbehov, sykdommer, allergier, evnt medisiner for deltakere som er på leiren!