Orkesterdagen

Visste du at alle kan spille i orkester? Eller du trenger kanskje litt øving først, men ikke så mye som man tror. Derfor inviterer vi alle som vil til å bli med å spille i orkester og til å feire Orkesterdagen sammen med oss!

Orkesterdagen vil foregå på Sentralen i Oslo kl 17.00-19.30.

De som har eget instrument tar med det, og de som ikke har kan låne av oss. Først kommer vi til å øve litt på tre stykker. Etter at vi har øvd blir det en pause med enkel servering. Kl 18.30 inviterer vi til en uhøytidelig mini-konsert i Kronesalen som Shana Mathai, kjent fra NRK Super, skal lede oss gjennom. Da er foreldre og foresatte hjertelig velkomne.

Vi skal spille tre korte stykker under Orkesterdagen. Notene får man på mail når man har meldt seg på gjennom påmeldingsskjema. Det blir også utdelt noter under arrangementet. Likevel stiller vi ingen krav om at man må kunne lese noter, og repertoaret er lagt opp slik at både helt nybegynnere og de som har spilt noen år kan delta og ha det gøy.

Det er gratis å delta på Orkesterdagen, men man må melde seg på.

Arrangementet er åpent for alle barn og unge med et fokus på de fra 6-14 år. Har noen spørsmål angående tilgjengelighet og tilrettelegging er det bare å ta kontakt med produsenten Birgit Djupedal (tlf. 47690265).

Vi gleder oss til å feire Orkesterdagen for første gang sammen med dere!