100 cellister i Hamardomen

Vi samler 100 cellister i vakre og staselige Hamardomen (Domkirkeruinene).

100 cellister i Hamardomen er nå fulltegnet! Hvis du ønsker å stå på venteliste, kontakt Torfinn Hoffart (klikkbar lenke)

Konserten er etter mønster fra lignende arrangementer flere steder i Europa de siste årene, som «100 cellisten i Hamburg» og «100 cellos» i Roma. Videoen under er laget til et tilsvarende arrangement i 2018 og gir en smakebit på hva det handler om.

Vi samler cellister fra hele landet, og håper at DU vil være med på dette spennende celloprosjektet!

Vi garanterer ekte entusiasme og spilleglede for dette fantastiske instrumentet!

Målgruppe

Målgruppen for dette prosjektet er DEG! – Her er det plass til barn, ungdom og voksne som ønsker å være med. Du bør nok ha spilt i minimum to år. Hvor lenge du har spilt utover det spiller ingen rolle 😀.

Repertoar

Helgen avsluttes med en konsert av varighet ca. 1 time. Konserten vil bestå av to fellesverk for alle cellistene, ett ved begynnelsen og ett ved slutten. Midtdelen vil bestå av innslag fra ulike nivå. Cellistene sitter på «scenen» under hele konserten.

Praktisk informasjon

Det koster 1250,- kroner å delta på kurset. Overnatting kommer i tillegg.

Husk å bestille rom hvis du skal bo på Scandic hotel Ringsaker. Deltakerne booker rom selv! Informasjon om fremgangsmåte ligger i påmeldingsbekreftelsen

Det er mange flotte overnattingssteder i Hamar, og vi inngår avtaler med flere om rimelige muligheter. Mer informasjon om overnatting står på arrangørens nettsider.

Hamarområdet byr på mange attraksjoner og er en flott by å tilbringe en helg for hele familien. For å nevne noe, har vi Jernbanemuseet med selveste Tertitten og Dovregubben, vi har stupetårnet på Mjøsa, Skibladner, Ankerskogen svømmehall i tillegg til fantastiske friluftsområder rundt Hamardomen!

Kontakt

100 cellister i Hamardomen er nå fulltegnet! Hvis du ønsker å stå på venteliste, kontakt Torfinn Hoffart (klikkbar lenke)

Arrangør er Absolutt cello.

Kontaktperson: (971 32 090 / 100cellister@gmail.com)