Start i orkester, da vel!

Flere orkester starter med åpne øvelser nå. Har du alltid drømt om å spille cello eller fiolin, eller trenger du et litt større instrument? Vi besøkte Nordberg strykeorkester i Oslo. Her var det ikke bare barn som prøvde å spille et nytt instrument. Se bildeserien under:

Støtteordninger

Visste du at UNOF har flere ordninger du kan søke på? Med blant annet instrumentfond kan orkesteret søke støtte til nye instrumenter. Instrumentfond for barne- og ungdomsorkester kan også støtte reparasjoner og kjøp av utstyr som vil forlenge instrumentenes levetid. Søknadsfrist er 1. oktober.

Ungfritid.no har også samlet støtteordninger for alle fritidsaktiviteter i Norge.

Hvor er mitt orkester?

Det finnes flere orkester i hele landet vårt. Her kan du finne ditt nærmeste orkester.

Alle foto: Helmine Syvertsen / UNOF