Orkesterdagen i bilder (Oslo)

Det var orkester som spilte sammen for første gang. Musikere fra Haugerud Strykeorkester og Vestre Aker Kammerkameratene utgjorde kjernen. Men du kunne også slenge deg med, bare du hadde med instrumentet ditt. Torsdag 20. april feiret 40 ungdommer Orkesterdagen på Sentralen.

1. fiolin, 2. fiolin, bratsj, cello og kontrabass øvde først i egne rom. Til slutt møttes de og spilte konserten sammen, til stor begeistring fra publikum. Dette året er folkemusikkens år, og repertoaret var Griffenfeld, Seljord og Pasa el agua. 

UNOF ønsker å gi en spesiell takk til alle deltakere, instruktørene Mari Ystanes på fiolin, Ole Rasmus Bjerke på bratsj, Silje Gotaas på cello, Fredrik Aske Blikeng på kontrabass, søsknene Mari og Andreas Skeie Ljones og folkemusikerne fra NOR59.

Tekst og foto: Helmine Syvertsen / UNOF