Nye ansatte i UNOF

UNOF ønsker velkommen intet mindre enn tre nye medarbeidere! For en organisasjon som bare har hatt fire ansatte i ulike stillingsprosenter er dette en stor begivenhet.

Elise Minde Fagerli er ny produsent for NUSO – Norsk Ungdomssymfoniorkester.

Ny produsent for NUSO

Elise Minde Fagerli er ny produsent for NUSO – Norsk Ungdomssymfoniorkester.

Elise har studert klassisk utøvende trompet og praktisk pedagogisk utdanning ved Griegakademiet i Bergen. Hun har jobbet i en årrekke som utøvende musiker, som pedagog og som produsent.

Hun tar over stillingen som produsent etter Christine Bratlie.

Christine har loset NUSO gjennom en periode med stor forandring. Med henne som produsent har orkesteret etablert seg som et nasjonalt ungdomsorkester der musikerne er med for en periode på to år av gangen. NUSO har fått en egen post på statsbudsjettet og har deltatt i en rekke spennende prosjekter.

Vi gleder oss til å se hvordan orkesteret vil utvikle seg videre med Elise!

Birgit Djupedal skal utvikle Orkesteråret 2024

Skal utvikle orkesteråret 2024

Birgit Djupedal er ansatt i en prosjektstilling for å utvikle Orkesteråret 2024. UNOF blir 50 år dette året, og vi planlegger en storstilt feiring med spennende orkesteraktiviteter gjennom hele året.

Birgit er både komponist, musiker og kordirigent. Hun har bakgrunn som kunstnerisk leder og produsent for festivalen Skálholt Summer Concerts på Island. Hun har også startet prosjektet OUTPOST, et internasjonalt kunstprosjekt for barn og unge i Bodø og unge, profesjonelle komponist-utøvere.

Vi gleder oss til å jobbe sammen for å lage et storfint jubileum for UNOF!

Mathias Gran er UNOFs første orkesterkonsulent.

UNOFs første musikkonsulent

Mathias Gran er UNOFs første musikkonsulent, altså i en nyopprettet stilling. Her skal han jobbe med å utvikle og fremme UNOFs ståsted i musikkfaglige og musikkpolitiske spørsmål.

Mathias er bassist, dirigent og pedagog, og har de siste årene jobbet med å bygge opp UNOFs nordligste medlem, Longyearbyen Symfoniorkester.

Vi håper denne stillingen vil gjøre UNOF enda mer relevant for medlemmene våre, og gleder oss til at Mathias skal ta fatt på jobben.