Sommermusikkskolene tok over instagram

Hvert år arrangerer UNOF sommermusikkskoler over hele landet, der unge musikere møtes for å spille, lære, leke og bli kjent med andre musikere. Hvert år pleier administrasjonen og landsstyret å reise rundt for å besøke dem.

I år fikk vi ikke gjort det. Av smittevernshensyn måtte sommermusikkskolene begrense hvor mange som kom rekende fram og tilbake. Derfor ga vi i dem i stedet brukernavn og passord til Instagram-kontoen vår.


Det har vært et vanskelig år for orkestrene. Øvelser, konserter, turer og seminarer har måttet avlyses, og mange har dessverre sluttet å spille i løpet av pandemien. Derfor er vi glade for at det ble gjennomført så mange sommermusikkskoler uten større problemer i år!


Bak disse resultatene ligger mange arbeidstimer og en enorm frivillig innsats av dirigenter og instruktører, musikere, foreldre og andre som har bidratt med stort og smått.


UNOF takker alle som har bidratt til å lage en god sommer for så mange unge musikere!