Her kan du lære komposisjon i sommer

Spennende ting er i gjære for unge komponister! En rekke viktige aktører i musikklivet har stukket hodene sammen for å lage et opplegg for unge som er interessert i å lære komposisjon.

I sommer kan du lære mer om komposisjon på sommermusikkskoler og kurs flere steder i landet. Lista er ikke utfyllende, og vil bli oppdatert.

Her kan du lære å komponere

Det arrangeres komponistkurs på Valdres Sommerbrass i Vestre Slidre i Innlandet 22.-26. juni. Navnet til tross er dirigent- og komponistkursene også åpne for folk som ikke spiller i korps.

Unge dirigenter og komponister kan fremdeles melde seg på Toppenkurset i Mosjøen i Nordland 5.-11. juli. Mer informasjon om opplegget for komponister kommer snart!

Sommermusikk på Slottsfjellet i Tønsberg i Viken 26.-13. juli kan man også lære komposisjon ved siden av orkestermusikken.

Unikt samarbeid for unge komponister

De Unges Orkesterforbund samarbeider med Korpsnett Norge, Komponistforeningen og Norges musikkhøgskole om UNG Komponist, som er et program for å fremme og legge til rette for unge komponister. Prosjektet er støttet av Sparebankstiftelsen DNB.

Her kan du lese mer om samarbeidet.

Unikt samarbeid om UNG Komponist