Nå kan du melde deg på Europeisk Orkesterfestival

Den 12. Europeiske Orkesterfestivalen vil foregå 12.-16. mai 2021 i Plovdiv i Bulgaria.

Plovdiv var europeisk kulturhovedstad i 2019 og er en av de eldste byene i verden, med en historie so strekker seg over 6000 år tilbake i tid. Nå arrangeres den største festivalen for amatør-, barne- og ungdomsorkestre her, i regi av den Europeiske Orkesterføderatjonen (EOFed).

Festivalen er åpen for alle orkestre som er tilknyttet EOFed – det vil si også alle orkestre som er medlem av NASOL eller UNOF. UNOF sponser medlemsorkestre som vil delta med 1000 kroner per deltaker.

Mer informasjon, priser og praktiske opplysninger finnes på festivalens nettside. Festivalen er åpen for påmelding nå!

Du kan også følge Europeisk Orkesterfestival på Facebook.

Europeisk Orkesterfestival arrangeres hvert tredje år i regi av EOFed. I 2018 ble festivalen avholdt i Bergen, med NASOL og UNOF som vertskap.