Søk støtte til deres drømmekonsert

Vil deres orkester arrangere seminarhelg og konsert med en solist av øverste hylle? Drømmekonsert-ordningen har søknadsfrist 15. mars.

Drømmekonsert er en ordning der orkestre kan søke støtte til å arrangere konsert og seminar med en av toppsolistene tilknyttet Dextra-stiftelsen. Store musikalske opplevelser har blitt skapt i UNOF-orkestre de siste årene, og vi fortsetter suksessen!

Både unge og etablerte Dextra-solister har vært med å skape magiske konserter sammen våre unge musikere. I år vil nye orkestre få muligheten til en seminarhelg og konsert med toppsolist fra Dextra-stallen.

Les mer og søk støtte her.

Eksempel på gode konsertprosjekter og samarbeid, til inspirasjon:

Skoleorkestrene i Trondheim har to ganger hatt besøk av fiolinisten Elise Båtnes som har bakgrunn fra Trondheim. Elise har vært solist på Årstidene av Vivaldi og fiolinkonserter av Bach og Berlin.

Eiker Strykeorkester samarbeidet med Berit Cardas og Vertavofestivalen om en konsert med blant annet ballettmusikk.

Flere orkestre har spilt tangomusikk med Atle Sponberg.

Bestum Strykeorkester holdt sin julekonsert i Holmenkollen kapell med Frida Fredrikke Waaler Wærvågen som solist på Cellosonate av Vivaldi.

Eldbjørg Hemsing har spillt Tsjaikovskij fiolinkonsert med NOR59 kammerorkester + blåsere.

Regnbuen Barne- og Ungdomsorkester innledet 2019 med en flott konsert med Geir Inge Lotsberg på Troldhaugen. På repertoaret stod blant annet St. Paul Suite av Gustav Holst.

Les mer her:
http://orkester.no/2018/10/virkelig-en-drommekonsert/
http://orkester.no/2018/04/drommemusikk-i-jeloy-kirke/
http://orkester.no/2018/04/eldbjorg-hemsing-og-nor59/

http://orkester.no/2017/10/drommekonsert-fredrikstad/
http://orkester.no/2017/01/drommekonsert-med-juniorsymfonikerne/