Velkommen på dirigentkonferanse i UNOF

UNOF arrangerer for første gang konferanse for dirigenter, instruktører og musikalske ledere i organisasjonens orkestre. Vi ønsker å lære av hverandre og inspirere til å fortsette det gode arbeidet som skjer i landets barne- og ungdomsorkestre.
Samlingen holdes i Bergen, Scandic Kokstad hotell, 19. – 20. januar 2019. Den samme helgen er det lederkonferanse for kretsledere og ledere av sommermusikkskolene i UNOF på samme sted, så litt av programmet er felles.
Rammetidspunktene er: lørdag 10.00 – 17.00 (og felles middag senere), søndag 09.30 – 16.00.

PÅMELDING OG MER INFORAMSJON FINNER DU HER

Innlederne på konferansen er blant annet Grete Helle Rasmussen, Kjersti Nilsen, John Westbye og Mathias Gran. Les mer om disse på lenken over.

Programmet vil bli oppdatert med mer innhold.

VELKOMMEN!

Foto: Stian Green