Orkesterhøsten er i gang!

Skolen har nettopp startet og tropesommeren er på vei over i en frisk høst, men orkesternorge hviler ikke av den grunn! Les om noen av konsertene du kan oppleve med UNOF-orkestre de neste ukene.

Allerede første helgen i september kan publikum få tilfredsstilt sitt behov for søt musikk når Suzukifiolinistene i Oslo feirer sine 30 år med både nåværende og tidligere elever. I Lindemannssalen på Norges Musikkhøgskole kan du høre Suzuki-slagrene med barn i alle aldre, i tillegg til mer meritterte musikere som Arve Tellefsen og Eivind Holtsmark Ringstad. Velkommen på konsert Søndag 2. september kl 16 på NMH i Oslo.

Vil du kjenne hårene reise seg på armene, kan du dra til Nordstrand Kirke lørdag 1. september og høre Nor 59 spille under konsertserien «Gåsehud».  På programmet står Beethoven, Bernstein og Gerswin.

Facebook-event her

 

 

Befinner du deg på andre siden av landet, nærmere bestemt Volda, kan du høre Sunnmøre Ungdomssymfoniorkester sin drømmekonsert. For tredje år på rad får de besøk av en Dextra-musiker, så da kan vi vel nesten si at det er en tradisjon?
Sara Chen er årets solist, og du vil høre henne blant annet i Romanse av Svendsen.

Søndag 2. september, kl. 18.00. Kantina i Berte Kanutte-huset, Høgskulen i Volda

Facebook-event her

 

Mot slutten av september er det det duket for neste drømmekosnert, og denne gangen er det Eiker Strykeorkester som er invitert med på Vertavofestivalen. «Kom på konsert og se lyst på fremtiden for klassisk musikk» reklamerer de med, og byr på både ballett og toppmusikere som Elise Båtnes, Henninge Landaas, Louisa Tuck, Marte B. O. Sommerfeldt og såklart Vertavokvartetten.

Folkets hus i Krokstadelva er stedet å være 23. september kl 11.

Facebook-event her

Drømmekonsert

 

 

Har du en konsert du vil ha delt? Kontakt oss på unof@unof.no