UNOF Oslo inviterer til opplevelsesdag på Myraløkka

16. juni kl 12-16 får barn og unge prøve seg på Oslo-filharmoniens store utescene på Myraløkka på Sagene i Oslo.

Besøkende i parken på Myraløkka oppleve klassisk musikk på nært hold og høre barn og unge fra scenen. Nordberg Strykeorkester åpner arrangementet. Vårt lokale orkester Bjølsen Strykeorkester blir også å høre på scenen. Fra Barratt Dues Musikkinstitutt stiller UNOF-orkestrene Barneorkesteret, Kammerensemblet, Unge Blåsere, Juniorensemblet og Juniororkesteret i tillegg til aspiranter og messinggruppe.

Vi får også høre sceneinnslag fra Norges Musikkhøgskole og Torshovkorpset. I tre aktivitetestelt på området kan barn og unge prøve instrumenter, prøve seg som dirigent og bli kjent med klassisk musikk på flere måter.

Arrangementet er gratis, og deltakerne på UNOFs landsmøte vil besøke arrangementet. UNOF Oslo arrangerer opplevelsesdagen i samarbeid med Bydel Sagene, Barratt Due Musikkinstitutt, Oslo kulturskole og Norges musikkhøgskole.

Opplevelsesdag på Myraløkka 2018