Drømmekonserter med Eldbjørg Hemsing og NOR59

NOR59 og Eldbjørg Hemsing inviterer til to Drømmekonserter – i Nordstrand Kirke og på Sentralen i Oslo sentrum.

På programmet står Tsjaikovskij fiolinkonsert og Dvorak symfoni nr 9 – Fra den nye verden.

I tilegg til Hemsing og NOR59 kammerorkester, kommer blåsere fra storbandet The FeelHarmony.

Hemsing er en av våre fremste utøvere, og hadde sin solodebut som 11-åring med Bergen Filharmoniske Orkester. Hun studerte med Boris Kuschnir i Wien, og har siden gjort seg bemerket både på den nasjonale og den internasjonale scenen, med et repertoar som spenner fra Beethoven til Dvořák, fra Grieg til Tan Dun. Hemsing gav nylig ut cd, med fiolinkonserter av Hjalmar Borgström og Dmitrij Sjostakovitsj, innspilt med Wiener Symphoniker og Olari Elts.

NOR59 Strykeinstitutt tiltrekker seg nærmere 130 strykere fra hele Oslo, under kunstnerisk ledelse av Thorn Magnus Reymert. Kammerorkesteret består av de eldste elevene som spiller på et svært høyt nivå, på tross av sin unge alder. Det siste året har de, foruten en rekke prestisjetunge konserter og konsertsamarbeid, bl.a.spilt inn to CD`er og bidratt i filmmusikken til den siste Knerten-filmen.

Biletter kan kjøpes på https://nor59.ticketco.events/

Konserten settes opp 22. april i Nordstrand kirke, og 23. april på Sentralen, Oslo.