Søk støtte til UNOFs sommermusikkskoler

Orkester for alle gir støtte til de som trenger hjelp til å betale for å delta på sommermusikkskole.

Hvert år arrangerer UNOF 15 sommermusikkskoler, der man møtes til en uke med orkesterspill, kammermusikk og sosialt samvær. I tillegg til at man lærer mye, vil man få rikelig anledning til å spille, oppleve god musikk og treffe hyggelige mennesker med samme interesser.

Orkester for alle tilbyr sommermusikkskole i orkesterspill til redusert pris — for de som trenger det.

Målrettet tiltak

UNOF kan subsidiere opptil 80 prosent av deltakeravgiften for de som ellers ville hatt problemer med å betale. Dette er et målrettet tiltak for å støtte deltakere med dårlig råd. For å sikre at støtten går til de som har størst behov for den, stiller vi krav om begrunnelse i søknaden.

Nå er det mulig å søke om støtte til å delta på årets sommermusikkskoler.

Søk støtte her

Søknadene blir behandlet i begynnelsen av hver måned. Mer informasjon finner du ved å følge lenken under.

Klikk her for å lese mer og gå til søknadsskjema.