Nye medarbeidere med Europeisk Orkesterfestival

UNOF og NASOL har ansatt to nye medarbeidere arbeide med den 11. Europeiske Orkesterfestivalen i Bergen 10.-13. mai 2018.

Håkon Samuelsen, kommunikasjonssjef

Håkon Samuelsen er ansatt som kommunikasjonssjef for den 11. Europeiske Orkesterfestivalen i Bergen 2018.

Samuelsen har lang erfaring som utøver på internasjonalt nivå med solistoppdrag over store deler av verden. Han har også bred kompetanse fra festival- og prosjektarbeid med bl.a. internasjonal TV-produksjon og musikk-konsept fra Universal Music Group. I tillegg har han ledet lansering av kunst-utstillinger med noen av Norges fremste samtidskunstnere i familiebedriften; Hamar Sagbladfabrikk. Han har mottatt en rekke kulturpriser for sitt arbeid, både nasjonalt og internasjonalt. Samuelsen har en mastergrad fra Zürich University of the Arts.

Kjetil Fluge, produsent

Kjetil Fluge er engasjert som produsent for Den Europeiske Orkesterfestivalen, og vil ha hovedansvar for logistikk og gjennomføring av workshops og konserter.

Fluge har bakgrunn fra TV2 og det private næringsliv. Han har tidligere jobbet som musikkprodusenti TV 2, har lang erfaring som kulturprodusent innen live-formatet, og har også jobbet som manager for bl.a.
Alexander Rybak og Christine Guldbrandsen. Kjetil har også bakgrunn som utøvende musiker, og spiller el-bass og cello.

Velkommen på laget!

Nye nettsider for orkesterfestivalen med mer detaljert informasjon om hva som skjer vil bli lansert i nær framtid.