Forsikringsavtaler for ditt orkester

UNOF og NASOL samarbeider med If Skadeforsikring om billige forsikringer. Medlemsorkestrene kan tegne instrumentforsikring for alle spillende medlemmer, og kan i tillegg tegne yrkesskadeforsikringer for dirigenter/instruktører.

Nå er forsikringsavtalen for UNOF oppdatert for 2018. Dere kan lese mer om dette på vår forsikringsside.

Medlemsfordeler

Forsikringsavtalen er en av en rekke fordeler ditt orkester kan få ved å være tilsluttet en nasjonal organisasjon. I tillegg gir medlemskap tilgang til ulike støtteordninger som momsrefusjon og voksenopplæringsmidler, fordelsprogram med rabatter på ulike varer og tjenester, og tilgang på unik kunnskap om og erfaring med orkesterdrift.

Her kan du lese mer om fordelene ved å være organisert i UNOF eller i NASOL.

Forsikringsavtaler

Klikk her for å lese mer om våre forsikringsavtaler.