Nye tilbud til orkestre i Kulturfordel

Gjennom musikklivets fordelsprogram Kulturfordel kan du og ditt orkester få gode tilbud på musikk, reise, strøm, mat, mobil og internett, samtidig som dere støtter UNOF eller NASOL.

Nå har programmet nylig blitt utvidet med et tilbud fra Travelmaker, som er en turoperatør som har spesialisert seg på å organisere reiser for musikkgrupper som kor, korps og orkestre. Dette samarbeidet innebærer at Travelmaker tilbyr gratis reise og hotell for dirigent, hvis dere bestiller gruppereise gjennom dem.

TravelMaker as består blant annet av Kortur.no, Korpstur.no og Orkesterturer.no.

Kulturfordel

Kulturfordel er et fordelsprogram som drives av Norsk Musikkråd. Som UNOF- eller NASOL-medlem kan dere benytte dere av fordelsprogrammet ved hjelp av appen Kulturfordel og en kode som du får av organisasjonen. Les mer om Kulturfordel på Norsk Musikkråds nettsider.

Reisestøtte

Planlegger dere å dra på reise? Husk at orkestre som er medlem av UNOF, eller orkestermedlemmer i et av UNOFs medlemsorkestre, kan få støtte til å gjennomføre utvekslinger med orkestre i utlandet eller delta på internasjonale orkesterkurs. Søknadsfrist for støtteordningen er 15. januar hvert år.

Les mer om UNOFs internasjonale støtte.