Korps og orkester spiller sammen

Korps og orkestre lever ofte litt i hver sin verden, men i Trondheim har de brukt våren til å finne tonen med hverandre og gått sammen om å lage et symfoniorkester. Her forteller medlemmer av Byåsen skoleorkester om hvordan det har vært:

Vi i Byåsen skoleorkester har de siste ukene vært så heldige å få ha et samarbeidsprosjekt med Ranheim skolemusikkorps. Hver for oss øvde vi inn et felles repertoar. Etter en stund møttes vi for felles øving hvor Byåsens hovedorkester ble et symfoniorkester, og kammerorkesteret fikk akkompagnere to solofløytister, Nora og Ronja.

Kvelden før konserten var vi fra Byåsen skoleorkester så heldige at vi ble invitert til en koselig “sosialkveld” på Ranheim skole med Ranheim Skolemusikkorps. Der spiste vi masse god pizza og ble bedre kjent med bedre kjent med hverandre.

Søndag 26/3-17 hadde vi konserten på Strinda vgs. På konserten spilte vi våre fellesnummer og noen ting fra vårt eget repertoar. Det var utrolig gøy at vi fikk prøve oss som symfoniorkester, og ikke minst bli kjent med så mange hyggelige folk. Vi er veldig glade for at vi fikk ha dette samarbeidsprosjektet med Ranheim Skolemusikkorps, og håper at det går an å gjøre noe lignende i framtiden.