Landsmøte i UNOF 2018

Landsmøte 2018

De Unges Orkesterforbund innkaller alle medlemsorkestre og kretser til landsmøte i Oslo i 16.-17. juni 2018. Vil du være med å bestemme hvordan orkesterlivet skal se ut i fremtiden? Skal UNOF organiseres i regioner? Hvordan skal vi rekruttere flere medlemmer? Hvem skal lede UNOF de to neste årene?

Vi vil at landsmøtet skal være aktivt og levende og vil at så mange som mulig skal stille for å lede og styre forbundet og alle aktivitetene!

Lørdag er det fagkonferanse og ungdomskurs (kl. 11.00 – 18.00). På kvelden blir det landsmøtemiddag.

Søndag er selve landsmøtet. Det blir musikalske og sosiale innslag. Landsmøtet er ferdig kl. 15.00 på søndag.

Sakspapirer til landsmøtet

Klikk her for å laste ned sakspapirer til landsmøtet 2018 (PDF).

Innhold på landsmøtet

UNG-kurs

Etter felles åpning på lørdagen er det UNG-kurs for alle ungdommene. Ungdommene har en egen forberedelse til landsmøte-sakene og får en innføring i hvordan organisasjonen er bygget opp, og hvordan selve landsmøtet fungerer. Det blir også gitt opplæring i påvirkning slik at alle kan være med å gi innflytelse søndagen. Det er ungdommene i landsstyret som leder UNG-kurset.

Orkesterkonferanse

Lørdagen er dagen for fagkonferansen. UNOF ønsker å involvere alle landsmøtedeltakerne til debatt, tanker og idéer for UNOF og orkesterlivet fremover. Det kommer til å bli servert en god del nye tanker og ideer om organisasjonsstruktur, arbeidsmetoder og visjoner for UNOF og orkesterlivet, så still opp og si din mening!

Landsmøtet

Selve landsmøtet blir gjennomført på søndagen. Alle landsmøtedokumentene med saksliste og nødvendige sakspapirer sendes til alle påmeldte, medlemsorkestre og kretser 4 uker før landsmøtet (18. mai 2018).

Reisekostnader

UNOF dekker alle reisekostnader for delegater til landsmøtet med inntil kr. 2.000,- etter rimeligste alternativ. Ved utbetaling av reiserefusjon trekkes det fra en egenandel på kr. 250,-. Det forventes at du ordner og bestiller reisen selv, med mindre noe annet blir avtalt.

Mat og opphold

Vi kan tilby fullpensjon og overnatting på hotellet for delegatene til landsmøtet. Gi beskjed om du har spesielle behov (vegetarmat, allergier e.l.). Ønsker man enkeltrom er det et tillegg på kr. 500,-.

Deltageravgift

Deltakeravgiften for alle delegater er kr. 500,- pr. person. Dette inkluderer UNG-kurs for ungdommene, orkesterkonferansen, landsmøte, overnatting og mat.

Vi vil oppfordre orkestrene og kretsene til å sende én voksen og én ungdom til landsmøtet!

Har du spørsmål vedrørende landsmøtet kan de rettes til sekretariatet v/daglig leder Terje Winther (940 01 100)

Velkommen til landsmøte i De Unges Orkesterforbund!