Haydn Seek med USN

Ung symfonietta Nord er De Unges Orkesterforening Nord-Norges kretsorkester, og er for alle over 13, som ønsker ekstra utfordringer i tillegg til det de får i sin lokale kulturskole. Orkesteret ble etablert i 2016, og samarbeider med Thorn Magnus Reymert og instruktører fra NOR59 strykeinstitutt i Oslo og Stefan Plewniak og instruktører fra The Feel Harmoni i Wien. I løpet av de første tre sesongene har orkesteret gjort 3 prosjekter, 2 prosjekter i Bodø og ett i Mo i Rana, det ene med Atle Sponberg som solist.

Kommende sesong skal orkesteret gjøre prosjektet «Haydn Seek» som er orkesterets første prosjekt med full symfonisk besetning. Her skal de samarbeide med dirigenten, solisten, komikeren og komponisten Hyung-Ki Joo. I tillegg til å videreføre samarbeidet med med NOR59 og The Feel Harmoni.

Hvorfor du skal være med: Haydn Seek med Hyung-ki Joo

Påmelding til orkesteret skjer her: Haydn Seek Påmelding

Strykerne skal ha 4 samlinger. De to første samlingene er rene strykesamlinger, 30. August – 1. September i Bodø og 1. – 3. November i Oslo (med noen forbehold om reisekostnader)

Blås, perkusjon og andre, skal ha to 1 dags gjennomspillinger i løpet av høsten. I begynnelse av september og i begynnelse av november. Sted og tid blir bestemt når vi ser hvor de fleste bor slik at det blir mulig for flest mulig å delta.

Felles symfoniske samlinger blir: 

10. – 12. Januar 2020 i Tromsø eller Bodø 

(oppmøte fredag ettermiddag, med gjennomspilling på kvelden)

27 – 29. Februar i Bodø 

(oppmøte torsdag)

Søndag 1. Mars kl. 16 blir det konsert i Stormen