Suzuki sommerkurs 2019

Norsk Suzukiforbund arrangerer sommerkurs på Geilo for sjette gang, i år for første gang på Dr. Holms hotell, Geilo. Hotellet ligger kun noen få minutter fra Geilo togstasjon og Geilo sentrum.

Vårt sommerkurs er for Suzuki-elever i alle aldre og på alle nivåer. Kurset er også åpent for elever som ikke er Suzuki-elever, men som bruker suzukibøkene. Kjernen i Suzukikurs er gruppetimene, der repertoaret fra suzukibøkene er utgangspunktet og grunnleggende. Stykkene spilles utenat og deltagerne deles inn i grupper etter nivå.  I tillegg er det fokus på orkesterspill med et junior og et senior orkester med spennende musikk og folkemusikk og folkedans. Vi har gjennom flere år hatt et eget tilbud for viderekomne elever fra fredag 21.06 sen ettermiddag.  Øvrige deltagerne begynner lørdag 22.06 midt på dagen.

Programmet for kursdagene blir: Gruppespill, orkester, konserter, folkemusikk og -dans, samt Masterclass og kammermusikk for de eldste. I tillegg blir det kontrabass- og direksjonskurs.

Vi har dedikerte norske og utenlandske lærere og akkompagnatører med lang erfaring!

I løpet av kurset vil det bli holdt en orkesterkonsert, en avslutningskonsert samt mindre konserter inne på hotellet. Det vil også bli holdt kveldssamlinger med blant annet folkemusikkspill, foredrag, grilling og quiz i løpet av kurset. Kanskje den «grå damen» dukker opp!

Sommerkursene pleier å være hyggelige for hele familien og mange familier vender derfor tilbake år etter år. Foruten at kurset er en musikalsk vitamin-innsprøytning for ungdommene og barna, så er dette fine og annerledes dager for hele familien.

Søknadsfrist: 15. mars 2019

Kontakt

Mette Mesna 913 48 454 oj-mesna@online.no

www.norsuzuki.no