Suzuki sommerkurs

Kjernen i Suzukikurs er gruppetimene, der repertoaret fra suzukibøkene er utgangspunktet og grunnleggende. Stykkene spilles utenat og deltagerne deles inn i grupper etter nivå. Repertoarliste vil bli sendt ut i god tid før kursstart.

Vårt sommerkurs er for suzukielever i alle aldre og på alle nivåer. Kurset er også åpent for elever som ikke er suzukielever, men som bruker suzukibøkene.

Programmet for kursdagene blir omtrent som tidligere år: Gruppespill, orkester og konserter, samt masterclass og eventuelt kammermusikk for de eldste. Vi har teoriundervisning på alle nivåer.

Det blir anledning til å kjøpe individuelle timer hos enkelte lærere under kurset. Kapasiteten kan variere litt hos ulike lærere. Hovedregelen er at individuelle timer avtales og betales til den enkelte lærer på kurset.

I løpet av kurset vil det bli holdt en orkesterkonsert, en avslutningskonsert samt mindre kveldskonserter inne på hotellet. Det vil også bli holdt kveldssamlinger med blant annet folkemusikkspill og grilling i løpet av kurset. Vi har dedikerte lærere og akkompagnatører med lang erfaring.

Mer informasjon om kurset finnes her (PDF).

Pris: 3.470 kroner (inkluderer kursavgift, kost og losji). 500 kroner avslag ved betaling før 1. mai, og kurset har søskenmoderasjon.

Påmeldingsfrist: 1. april 2016

Kontakt: Anne-Berit Halvorsen

www.norsuzuki.no