Suzuki sommerkurs

Suzuki sommerkurs er for suzukielever i alle aldre og på alle nivåer. Kurset er også åpent for elever som ikke er suzukielever, men som bruker suzukibøkene. Programmet for kursdagene blir omtrent som tidligere år: Gruppespill, orkester og konserter, samt masterclass og eventuelt kammermusikk for de eldste.

Det blir anledning til å kjøpe individuelle timer hos enkelte lærere under kurset. Kapasiteten kan variere litt hos ulike lærere. Hovedregelen er at individuelle timer avtales og betales til den enkelte lærer på kurset. I løpet av kurset vil det bli holdt en orkesterkonsert, en avslutningskonsert samt mindre konserter inne på hotellet. Det vil også bli holdt kveldssamlinger med blant annet folkemusikkspill og grilling i løpet av kurset. Vi har dedikerte lærere og akkompagnatører med lang erfaring!

Sommerkursene pleier å være hyggelige for hele familien og mange familier vender derfor tilbake år etter år. Foruten at kurset er en musikalsk vitamininnsprøytning for ungdommene og barna, så er dette fine og annerledes dager for hele familien.

Avslutningskonserten blir holdt i vakre Geilo Kulturkyrkje. Her vil vi også ha et innslag under gudstjenesten på søndag.

Dere er hjertelig velkomne på sommerkurs med oss!

Mer informasjon om kurset finnes her (PDF)

Priser

Spillende ungdom/barn: Betaling før 1. mai: kr 3650. Etter 1. mai: kr. 4150 Inkluderer kursavgift, kost og losji på hotellet.

Spillende ungdom/barn som ikke bor på hotellet Betaling før 1. mai kr. 2500. Etter 1. mai kr. 3000. Inkluderer kursavgift og 4 lunsjer

Pr voksen ledsager: kr 3050 (inkluderer kost og losji hele perioden)

Ikke-spillende/medfølgende søsken betaler  kr 1750 (inkluderer kost og losji hele perioden)

Småsøsken under 2 år har gratis kost og losji på hotellet.

Ved tre eller flere spillende søsken, innvilges søskenmoderasjon på kr 500 fra og med det tredje barnet.

Påmeldingsfrist

1. april 2018

Kontakt

Anne-Berit Halvorsen

www.norsuzuki.no