Strykerne på Grensen 2019

Strykerne på GrensenStrykerne på Grensen er i 2019 fra søndag 4. til torsdag 8. august, og det er nå åpnet for å melde seg på!

TRYKK HER FOR PÅMELDING TIL STRYKERNE PÅ GRENSEN 2019!

Strykerne på Grensen er UNOF Østfold sitt sommerkurs for strykere i alderen 10-16 år. Kurset er åpent for deltagere fra hele landet, og vi skal i 2019 øve og overnatte i vakre omgivelser på Stenbekk Leirsted i Sarpsborg.

Hoveddirigenter og instruktører er Maria S. Dahl (fiolin), Øystein K. Vingerhagen (fiolin), Helle Tennøe Andersen (bratsj) og Hilde Sponberg Hansen (cello).

Hovedfokus er på spill i orkester, men en dag har vi viet til kammermusikk. De som vil kan i tillegg prøve seg som solist på huskonserten! Det er selvfølgelig også nok av pauser til å få nye venner, gå i kiosken, spille bordtennis eller å starte en vannkrig…

Påmeldingsfristen er 2. juni (med mulighet for å melde seg på senere ved ledig kapasitet). Deltageravgiften er på kr 2950,- (2000,- for søsken, og 2700,- ved påmelding før 15. april).

(De Unges Orkesterforbund (UNOF) tilbyr også i år mulighet til å søke økonomisk støtte til å delta på sommerkurs gjennom ordningen «Orkester for alle». Les mer om ordningen og søk støtte her.)

Trykk her for link til plakat.

Trykk her for link til brosjyre med litt mer informasjon.