Strykerne på Grensen 2020

Strykerne på Grensen

Strykerne på Grensen er UNOF Østfold sitt sommerkurs for strykere i alderen 10-16 år. Kurset er åpent for deltagere fra hele landet, og vi skal i 2019 øve og overnatte i vakre omgivelser på Stenbekk Leirsted i Sarpsborg.

Hoveddirigenter og instruktører er Maria S. Dahl (fiolin), Øystein K. Vingerhagen (fiolin), Helle Tennøe Andersen (bratsj) og Hilde Sponberg Hansen (cello).

Hovedfokus er på spill i orkester, men en dag har vi viet til kammermusikk. De som vil kan i tillegg prøve seg som solist på huskonserten! Det er selvfølgelig også nok av pauser til å få nye venner, gå i kiosken, spille bordtennis eller å starte en vannkrig…

Påmeldingsfristen er 2. juni (med mulighet for å melde seg på senere ved ledig kapasitet). Deltageravgiften er på kr 3250,- (2200,- for søsken, og 2950,- ved påmelding før 15. april).

(De Unges Orkesterforbund (UNOF) tilbyr også i år mulighet til å søke økonomisk støtte til å delta på sommerkurs gjennom ordningen «Orkester for alle». Les mer om ordningen og søk støtte her.)