Strykerne på Grensen 2020

Strykerne på Grensen

Strykerne på Grensen er i 2020 fra søndag 2. til torsdag 6. august, og det er nå åpnet for å melde seg på!

TRYKK HER FOR PÅMELDING TIL STRYKERNE PÅ GRENSEN 2020!

OBS, OBS! Vi håper at årets sommerkurs kan gjennomføres mer eller mindre som normalt, men på grunn av de pågående tiltakene i forbindelse med Corona-viruset, så vil det kunne bli endringer i årets kurs på svært kort varsel.

Slike endringer kan bl.a. innebære å gjøre om kurset til et dagskurs uten overnatting, hovedfokus endres til kammermusikkgrupper, orkester på flere forskjellige nivåer i mindre grupper, og i verste fall avlysning.

Det er også noen små endringer i deltageravgift og påmeldingsbetingelser.

Strykerne på Grensen er UNOF Østfold sitt sommerkurs for strykere i alderen 10-16 år. Kurset er åpent for deltagere fra hele landet, og vi skal i 2020 øve og overnatte i vakre omgivelser på Stenbekk Leirsted i Sarpsborg.

Hoveddirigenter og instruktører er Maria S. Dahl (fiolin), Øystein K. Vingerhagen (fiolin), Helle Tennøe Andersen (bratsj) og Hilde Sponberg Hansen (cello).

Hovedfokus er på spill i orkester, men en dag har vi viet til kammermusikk. De som vil kan i tillegg prøve seg som solist på huskonserten! Det er selvfølgelig også nok av pauser til å få nye venner, gå i kiosken, spille bordtennis eller å starte en vannkrig…

Deltageravgiften er kr 3300,- (Kr 2300,- for søsken) for UNOF-medlemmer, elever ved Children’s International School, Barnas Kulturhus og kulturskoler i Østfold. For andre elever vil det være et tillegg i prisen på kr 400,-.

(De Unges Orkesterforbund tilbyr også i år mulighet til å søke økonomisk støtte til å delta på sommerkurs gjennom ordningen «Orkester for alle».)