Sommermusikk på Østre Bolærne (tidl. Stokke-kurset)

Velkommen til Sommermusikk på Østre Bolærne!

UNOF Vestfold arrangerer for 15. gang sommermusikkskole for unge strykere: fiolinister, bratsjister, cellister og kontrabassister, og blåsere: oboister, fløytister, fagottister og klarinettister i alderen 6-20 år. I år er kurset fra tirsdag 31. juli til lørdag 4. august. Vi gleder oss til deilige dager i Vestfold-skjærgården på øya Østre Bolæren. På den omgjorte militærforlegningen har vi god plass å boltre oss på, vakker natur, sol og sjø og gode opplevelser.

Sommermusikk på Bolærne byr på orkesterspill etter nivå, teori og teknikkundervisning i gruppe, suzukigrupper, rytmikk for de yngre, komposisjon og dirigering for de eldste, og ikke å forglemme MorgenEnsembler. Til Bolærne kommer også gjøgleren Erlend for å leke, sjonglere og gjøgle med oss noen dager. På ettermiddags- og kveldstid har vi huskonserter, utekonserter, ballspill, bading, roing og underholdningskvelder. Samtidig som Sommermusikk arrangeres også Kammermusikk 2018.

Instruktører

 • Jon Terje Svendsen: kurs i dirigering, kursdirigent og muntrasjonsråd
 • Marion Walker, obo: instruerer oboistene, fløytistene og klarinettistene i eget blåseensemble samt i orkestrene.
 • Fiolin og orkestre: Terje Moe Hansen og Vibeke Collin
 • Cello og orkestre: Olav Stener Olsen og Hilde Sponberg Hansen
 • Kontrabass og komposisjon: Øystein Figenschou

Flere instruktører settes inn ved behov. Vi tar forbehold om avlysning/endringer på kurs og instruktører dersom det er for få deltakere på ett nivå.

Velkommen! På sommerkurs får du garantert nye venner, spilt masse og en ”flying start” på høstsemesteret!

Spilleaktiviteter

MorgenEnsemble er en god oppvarmings- og samspillsøkt som starter dagen. Teori og teknikk legges inn, og alle er delt inn etter instrument. Orkester deles inn etter alder/nivå, snakk med læreren din om hvor du bør spille. På musikkverksted er det kammermusikk, dirigering, musicmindgames, improvisasjon, komposisjon, gjøgling, triks og ablegøyer!

Orkestrene

 • Adante: For deg som ikke har spilt så lenge. Lite noter.
 • Allegro: For deg som har spilt en stund og leser noter.
 • Vivace: For deg som har kommet langt på instrumentet.
 • Kammermusikk: Viderekommende ungdommer, 15-20 år. Samme sted, men eget kursopplegg. Se egen brosjyre.

Priser

Depositum kr 500,- per person innbetales til konto 1644 08 20097 ved påmelding. Påmeldingen er bindende. Viktig: Merk innbetalingen med ”Sommermusikk [deltakernavn]”. Ferje kommer i tillegg og betales når en går på.

Overnatting er i 3-6mannsrom for alle, men med mulighet for å betale ekstra for å få tomannsrom. (500,- ekstra per person).

Deltakere: kr 3500,- for kurs inkl kost/losji. 250 i søskenmoderasjon. Deltakere t.o.m. 10 år må ha en voksen med. Venner kan dele på en voksen.

Familie: Foreldre/søsken er velkommen til å bo sammen med oss. De deltar i aktiviteter utenom spillingen og vil få små oppdrag i løpet av uka. Barn/voksne kr 2400,- kost/losji. 0-3 år: gratis, 4-7 halv pris.

Behov for redusert pris?: Vi er glade for at De unges orkesterforbund, UNOF, sørger for at alle kan delta på sommerkurs. Les om Orkester for alle for informasjon om økonomisk støtte og søknadsskjema.

Påmelding

Bindende påmelding sendes innen 15. mai til: UNOF Vestfold v Vibeke Collin, Vestfjordvn 33, 3142 Vestskogen. Eller e-post: vibeke.collin@sf-nett.no. Påmeldinger tas imot etter dette såfremt plass. Vi tar forbehold om at det er mange nok deltakere til å gjennomføre med alle nivå.

Sommermusikk på Østre Bolærne

Påmeldingsskjema
 • Antall voksne, antall og fødselsår for barn
 • Det er svært viktig at vi får relevant informasjon om kostbehov, sykdommer, allergier, evnt medisiner for deltakere som er på leiren!