Sommermusikk på Bolærne 2019

Velkommen til Sommermusikk på Bolærne!

UNOF Vestfold arrangerer for 16. gang Sommermusikk på Bolærne for unge strykere: fiolinister, bratsjister, cellister og kontrabassister, og blåsere: oboister, fløytister, fagottister og klarinettister i alderen 6-20 år. I år er kurset fra tirsdag 30. juli til lørdag 3. august. Vi gleder oss til deilige dager i Vestfold-skjærgården på øya Østre Bolæren. På den omgjorte militærforlegningen har vi god plass å boltre oss på, vakker natur, sol og sjø og gode opplevelser.

Sommermusikk på Bolærne byr på orkesterspill etter nivå, teori og teknikkundervisning i gruppe, suzukigrupper, rytmikk for de yngre, komposisjon og dirigering for de eldste, og ikke å forglemme MorgenEnsembler og Fellesorkesteret Kanon Filharmonien! På ettermiddags- og kveldstid har vi huskonserter, utekonserter, ballspill, bading, fotball, roing og underholdningskvelder. Samtidig som Sommermusikk arrangeres også Kammermusikk 2019.

Sommermusikk på Bolærne på Facebook

Instruktører

  • Jon Terje Svendsen: kurs i dirigering, kursdirigent og muntrasjonsråd
  • Marion Walker, obo: instruerer oboistene, fløytistene, fagottistene, klarinettistene og hornistene i eget blåseensemble samt i orkestrene.
  • Fiolin og orkestre: Terje Moe Hansen og Vibeke Collin
  • Cello og orkestre: Olav Stener Olsen og Hilde Sponberg Hansen
  • Flere instruktører settes inn ved behov. Vi tar forbehold om avlysning/endringer på kurs og instruktører dersom det er for få deltakere på ett nivå.

Velkommen! På sommerkurs får du garantert nye venner, spilt masse og en ”flying start” på høstsemesteret!

Spilleaktiviteter

MorgenEnsemble er en god oppvarmings- og samspillsøkt som starter dagen. Teori og teknikk legges inn, og alle er delt inn etter instrument. Orkestrene deles inn etter alder/nivå, snakk med læreren din om hvor du bør spille. På musikkverksted er det kammermusikk, dirigering, musicmindgames, improvisasjon, komposisjon, gjøgling, triks og ablegøyer! Fellesorkesteret Kanon Filharmonien er et høydepunkt hvor vi samles til ett stort orkester.

Orkestrene

  • Andante: For deg som ikke har spilt så lenge. Lite noter.
  • Allegro: For deg som har spilt en stund og leser noter.
  • Vivace: For deg som har kommet langt på instrumentet.
  • Kammermusikk: Viderekommende ungdommer, 15-20 år. Samme sted, men eget kursopplegg. Se egen brosjyre.

Priser

Depositum kr 500,- per person innbetales til konto 1644 08 20097 ved påmelding. Påmeldingen er bindende. Viktig: Merk innbetalingen med ”Sommermusikk [deltakernavn]”. Ferje kommer i tillegg og betales når en går på.

Overnatting er i 3-6mannsrom for alle, men med mulighet for å betale ekstra for å få tomannsrom. (500,- ekstra per person).

Deltakere: kr 3750,- for kurs inkl kost/losji. 250 i søskenmoderasjon. Deltakere t.o.m. 10 år må ha en voksen med. Venner kan dele på en voksen.

Familie: Foreldre/søsken er velkommen til å bo sammen med oss. De deltar i aktiviteter utenom spillingen og vil få små oppdrag i løpet av uka. Barn/voksne kr 2500,- kost/losji. 0-3 år: gratis, 4-7 halv pris.

Behov for redusert pris?: Vi er glade for at De unges orkesterforbund, UNOF, sørger for at alle kan delta på sommerkurs. Les her om støtteordningen Orkester for alle.

Påmelding

Bindende påmelding sendes innen 15. april. Spørsmål om Sommermusikk på Bolærne kan rettes til UNOF Vestfold v Vibeke Collin, eller Olav Stener Olsen: mobil 922 61 026

Påmeldinger tas imot etter dette såfremt det er plass. Vi tar forbehold om at deler av kurset kan bli fullt, og at det er mange nok deltakere til å gjennomføre med alle nivå.