Kongsberg-kurset 2019

Kongsberg-kurset blir i år arrangert for 28. gang. Kurset er sommerens høydepunkt i harmoniske omgivelser utenfor Kongsberg. Vi har nivådelt orkesterkurs og kammermusikk. Stikkord for kurset er: mestring, bading, bratsj-idol og mye moro. Kurset avsluttes med kammermusikk-konsert fredag kveld og avslutningskonsert lørdag ettermiddag i Kongsberg kirke.

Som første sommerkurs i landet kan du på Kongsberg nå også lære Timani! Timani er en fysisk og bevisstgjørende tilnærming til instrumentalspill. Med Timani kan vi gjennom øvelser og lek lære hvordan vi kan bruke kroppen på en god måte ved instrumentet så vi kan unngå belastningsskader og samtidig bli bedre musikere!

Søknadsfrist: 20. mai 2019

Pris: 4400 kroner, 3900 for søsken (begge to får rabatten).

Depositum kr 500,- per person innbetales til konto 2200.07.55064 ved påmelding. Påmeldingen er bindende. Viktig: Merk innbetalingen med ”Sommerkurs [deltakernavn]”

Behov for redusert pris?: Vi er glade for at De unges orkesterforbund, UNOF, sørger for at alle kan delta på sommerkurs. Les om Orkester for alle for informasjon om økonomisk støtte og søknadsskjema.

Kontaktinfo: Dag Øystein Feness Berger tlf: 906 97 817.

Gå til påmeldingsskjema