Kammermusikk på Slottsfjellet 2020

UNOF Vestfold arrangerer for fjerde gang sommermusikk-kurs for kommende unge musikere som ønsker en profesjonell karriere. I år holdes kurset på Slottsfjellet i Tønsberg, fra tirsdag 28. juli til lørdag 1. august, og avsluttes med konsert i Nøtterøy Kirke. Egne kammerkonserter i distriktet gjennom uka, blant annet i Nøtterøy kirke.

Professor Terje Moe Hansen  og Bjarne Magnus Jensen fra Musikkhøgskolen leder Kammermusikk 2020, og har med seg Hilde Sponberg Hansen (cello), og Marion Walker (treblås). Kontrabasslærer bekreftes snart. Deltakerne får individuelle timer og mesterklasse.  

Kursinnhold

  • Prøvespilltrening
  • Langsiktige øve strategier for opptak til konservatorier og høgskoler i Norden.
  • Intonasjon, klang og avspenning
  • MUSIKALSK FORDYPNING
  • Kammermusikk og solokonserter
  • Foredrag og samtaler med Philip Dammen 

Pris for kurs med kost og losji

Kr 3900,- for kurs inkl kost/losji. Depositum kr 500,- per person innbetales til konto:    1644 08 20097 ved bindende påmelding. Viktig: Merk innbetalingen med ”Kammermusikk [deltakernavn]”. 

Overnatting er i flermannsrom, men med mulighet for å betale ekstra for å få tomannsrom.

Behov for redusert pris?

Vi er glade for at De Unges Orkesterforbund, sørger for at alle kan delta på sommerkurs. Gjennnom ordningen Orkester for alle kan de som har problemer med å betale for sommermusikkskolen søke om støtte fra UNOF.

Bindende påmelding/informasjon

Send en e-post med kontaktinfo innen 15. juni til UNOF Vestfold: vibeke.collin@sf-nett. no. Ved spørsmål ta kontakt på e-post, eller på tlf: 988 74 839 (Vibeke Collin) terje.hansen@nmh.no , bjarne.m.jensen@nmh.no

Sene påmeldinger tas imot såfremt det er  plass.