Kammermusikk på Bolærne 2019

UNOF Vestfold arrangerer for tredje gang Kammermusikk i skjærgården på øya Østre Bolæren i Færder kommune (tidligere Nøtterøy). I år holdes kurset fra tirsdag 30. juli til lørdag 3. august, og avsluttes med konsert i Nøtterøy kirke.

Professor fra Musikkhøgskolen Terje Moe Hansen leder Kammermusikk 2019, og tilbyr individuelle timer og mesterklasse til unge talentfulle fiolinister som ønsker en profesjonell karriere. Kursinnhold:

  • Prøvespilltrening
  • Langsiktige øve strategier for opptak til konservatorier og høgskoler i Norden.
  • Intonasjon, klang og avspenning
  • Musikalsk fordypning
  • Kammermusikk og solokonserter

Hilde Sponberg Hansen tilbyr individuelle timer og mesterklasse til unge, talentfulle cellister.

Marion Walker tilbyr individuelle timer og mesterklasse til unge, talentfulle treblåsere og hornister.

Jon Terje Svensen underviser i direksjon.

Kurset holdes samtidig som Sommermusikk på Bolærne, som holdes for 16. år på rad for unge strykere og treblåsere i alderen 6-20 år. Ungdommer på Sommermusikk får et lignende tilbud som på Kammermusikk, men med mer kammergrupper istedenfor mesterklasse/individuelle timer.

Vi gleder oss til deilige dager i Vestfold-skjærgården på øya Østre Bolæren. På den omgjorte militærforlegningen har vi god plass å boltre oss på, vakker natur, sol og sjø og gode opplevelser. På ettermiddags- og kveldstid har vi huskonserter, bryggekonserter, samt muligheter for ballspill, bading, roing og underholdningskvelder.

Priser

Depositum kr 500,- per person innbetales til konto 1644 08 20097 ved påmelding. Påmeldingen er bindende. Viktig: Merk innbetalingen med ”Kammermusikk [deltakernavn]”. Ferje kommer i tillegg og betales når en går på.

Overnatting er i 3-6mannsrom for alle, men med mulighet for å betale ekstra for å få tomannsrom. (500,- ekstra per person).

Deltakere: kr 3900,- for kurs inkl kost/losji.

Familie: Det er plass også for familie å bo på forlegningen. Ta kontakt for info.

Behov for redusert pris?: Vi er glade for at De unges orkesterforbund, UNOF, sørger for at alle kan delta på sommerkurs. Les om “Orkester for alle» for informasjon om økonomisk støtte og søknadsskjema.

Påmelding

Bindende påmelding sendes innen 15. april (Orkester.no eller på e-post til vibeke.collin@sf-nett.no. Ved spørsmål, ta kontakt med: UNOF Vestfold v Vibeke Collin: vibeke.collin@sf-nett.no, eller Olav Stener Olsen:  mob 922 61 026

Påmeldinger tas imot etter dette såfremt plass. Vi tar forbehold om at deler av kurset kan bli fulltegnet, og at det er mange nok deltakere til å gjennomføre med alle nivå.