Dirigentkonferanse for UNOF-dirigenter

Velkommen til dirigentkonferanse på Quality Hotel Stjørdal 11.-12. januar.

På programmet:

  • Samarbeid med Korps v/ Jan Erik Helleren i Korpsnett Norge 
  • Hvordan få unge musikere til å forstå dirigering v/ Kristin Reigstad
  • Rekruttering av bass og bratsj, tilpasning av repertoar og sjanger v/ Kristin Reigstad
  • Juniorsolistene: historien om Trondheimssolistenes ungdomsorkester v/ Sigmund Tvete Vik
  • Økonomiske muligheter og støtteordninger i UNOF
  • Diskusjoner om repertoar m.m.

Konferansen er gratis å være med på. UNOF dekker overnatting og reise ut over en egenandel på 200 kroner. Vi anbefaler å bestille reise tidlig.

Konferansen går parallelt med Organisasjonskurs for ungdom. Vi oppforderer dirigenter til å ta følge med ungdom fra orkesteret sitt.

Om innlederne:
Kristin Reigstad har siden hun ble ferdigutdannet fiolinist i 1996 jobbet som skoleorkesterdirigent, frilansmusiker, daglig leder av TrondheimSolistene, orkestermetodikklærer ved NTNU, og som lærer i fiolin- og kammermusikk i kulturskole og videregående skole. Hun jobber nå i Trondheim kammermusikkfestival som daglig leder av Trondheim International Chamber Music Competition (TICC) og med talentutviklingsprosjektene knyttet til festivalen.

Jan Erik Helleren er 52 år, bosatt i Romsdal og ansatt som musikkonsulent i Korpsnett Norge. Han er utdannet instrumentalpedagog fra Østlandets Musikkonservatorium i Oslo med klassisk slagverk som hovedinstrument, samt påbygging i korpsdirigering fra Institutt for musikk og dans ved Universitetet i Stavanger.  Helleren har dirigert en rekke skole- og amatørkorps de siste 30 årene. I Korpsnett Norge er prosjektledelse for samspillkurs, sommerkurs, NM i marsjering for skole- og amatørkorps, samt rekruttering blant hovedarbeidsområdene. I tillegg holder han kurs for lærere, korpsstyrer, dirigenter, skole- og kulturskoleledere i klassekorp til bruk i grunnskolen.

Mer informasjon kommer