Spiller med Frida i Fridalen

Sakte, men usikkert slipper smittevernsrestriksjonene opp grepet det har hatt om musikklivet det siste året. Musikere kan igjen møtes, øve sammen, og spille konserter.

Nesttun Unge Strykere i Bergen trår til med drømmekonsert i Fridalen Kirke, søndag 6. juni 2021 Kl. 18.00. Med seg har de cellist Frida Frederikke Waaler Wærvågen som solist.

 

Musikkens historie

Temaet for drømmekonesrten er «musikkens historie». En rekke store navn fra musikkhistorien dukker da også opp i programmet. Orkestere skal spille både Wagner, Mozart, Vivaldi, Haydn, Mendelssohn, Tsjaikovskij, Bartok og Holst.

– Det eneste som er litt dumt er at det fortsatt er begrenset med plasser i kirke. Til gjengjeld skal vi filme konserten slik at flest mulig får muligheten til å se, forteller Vegard fra styret i Nesttun Unge Strykere.

Drømmekonsert?

Drømmekonsert er en ordning utviklet av UNOF i samarbeid med Sparebankstiftelsen Dextra. Her kan orkestre få støtte til å holde seminar og konsert med en av de profesjonelle solistene som Dextra samarbeider med. Her kan du lese mer om hvordan ordningen fungerer.